status updated

STATUS UPDATED!
Disciplined mind bring happiness, undisciplined mind bring chaos.

April 20, 2011

kongsi2...jgn smpan sorg2, sbb dgr ckp setan



1) Ketika anda membawa Al-Quran, respon syaitan ialah biasa-biasa saja…tengok je..
2) Ketika anda membukanya, syaitan mulai curiga.
3) Ketika anda membacanya, dia resah dan gelisah.


4) Ketika anda memahaminya, dia mula terkejang-kejang
5) Ketika anda mengamalkan Al-Quran dlm kehidupan setiap hari. Dia stroke. …………

Teruskan membaca Al-Quran & mengamalkannya agar syaitan terus stroke .

Ketika anda ingin menyebarkan pesanan ini, syaitan pun mencegahnya. Syaitan kata “jgn SEBARKAN, kerana ia tidak penting langsung !”

SEBAR2KAN LAH~~ Jangan dengar bisikan syaitan.


mintak sangat komen sebab saya nak tahu siapa yang nak share kalau tak ada blog boley add kat faceboook tapi better memperkenalakan diri dulu ye harap maklum :) syukran ^_^

No comments:

Post a Comment

pageviews